Inicio General Isidre Esteve, convidat al ‘Programa Inesperat’

Isidre Esteve, convidat al ‘Programa Inesperat’

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és el pilot Isidre Esteve, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González LilloJudit Martín i Pep Plaza, que donaran el contrapunt a Sergi MasIsidre Esteve també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. 

Nascut a la Seu d'Urgell el 1972, Isidre Esteve va viure la infantesa a Oliana, on es va iniciar com a pilot de motos i de seguida es va interessar per les curses off road. Va participar en diverses edicions del Ral·li Dakar, fins que el 2007 un accident en el Ral·li d'Almeria el va deixar tetraplègic. Un cop adaptat a la nova situació, al 2008 va continuar en l'alta competició, però aquesta vegada pilotant cotxes. Acaba de tornar del Ral·li del Marroc.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here