Inicio General Pep Anton Múñoz, convidat del ‘Programa Inesperat’

Pep Anton Múñoz, convidat del ‘Programa Inesperat’

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors, Judit MartínAnna Gras, Pep Plaza i Toni González Lillo, que donaran el contrapunt a Sergi MasRoger Pera també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. 

Nascut a Barcelona el 1956, la trajectòria de Pep Anton Muñoz està lligada al cinema, la televisió, el teatre i el doblatge, ha posat veu a grans actors estrangers com Hugh Grant i Kevin Bacon, i a moltes superproduccions de Disney. Després de vuit anys sense fer- ho, Pep Anton Muñoz torna a participar en un muntatge teatral amb el jove Jaume Casals. Es tracta d''Eli' i es pot veure al Versus Glòries de Barcelona fins al 2 de desembre. Al 'Programa inesperat' Pep Anton Muñoz ens parla d’aquesta obra i dels seus projectes, enmig d'alguna sorpresa que el divertirà i sobretot l'emocionarà.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here