Inicio General L’actor David Fernández, convidat del ‘Programa inesperat’

L’actor David Fernández, convidat del ‘Programa inesperat’

El convidat d'aquesta setmana del 'PI' és l'actor David Fernández, que farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors, Judit MartínAnna Gras, Pep Plaza i Toni González Lillo, que donaran el contrapunt a Sergi MasDavid Fernández també se sotmetrà a 'L'entrebèstia' de la teniente Añil, un test diferent de la mà de l’actriu Judit Martín. 

Nascut a Igualada el 1970, David Fernández va començar la seva trajectòria de la mà de la companyia La Cubana. Però sens dubte el que el va fer famós va ser el personatge de Rodolfo Chikilicuatre, representant d'Eurovisió al 2008. Al 'Programa inesperat' David Fernández ens presenta 'DOS', l'espectacle que juntament amb Juanra Bonet està interpretant al Club Capitol de Barcelona.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here