Inicio General L’advocat i polític Jaume Bosch, a ‘Aquí Parlem’

L’advocat i polític Jaume Bosch, a ‘Aquí Parlem’

El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Jaume Bosch.

Aquest dissabte a 'Aquí Parlem'Lluís Falgàs parla amb Jaume Bosch sobre la seva darrera publicació 'La nostra policia. El model de seguretat de Catalunya des de 1978 fins als atemptats de 2017 i l'1 d'octubre' (Editorial Eumo). Jaume Bosch ha estat subdirector general de coordinació de les policies locals de la Generalitat, membre del Consell de Direcció i del Consell Pedagògic de l'Escola de Policia de Catalunya, diputat per ICV i senador.

A més, Lluís Falgàs també repassa la resta de l'actualitat parlamentària en una setmana on hi hagut sessió de control a president de la Generalitat i on s'ha celebrat el Congrès dels Diputats el monogràfic sobre Catalunya.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here